Τρόποι Αποστολής

Οι τρόποι αποστολής που σας παρέχουμε είναι:

 • COURIER - Παράδοση στην Πόρτα σας ή Διεύθυνση της επιλογής σας
 • ΠΑΡΑΔΟΣΗ στην διεύθυνση της επιλογής σας στο Λεκανοπέδιο Αττικής με δικό μας μεταφορικό μέσο για παραγγελίες άνω των 200 ευρώ.
 • Για παραγγελίες μεγάλου βάρους ή όγκου αξίας με διεύθυνση αποστολής εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής, η παράδοση γίνεται σε πρακτορείο οδικών μεταφορών με τα έξοδα αποστολής (δικά μας και του πρακτορείου) να βαρύνουν τον πελάτη.
 • ΠΑΡΑΛΑΒΗ από τo Κατάστημα

COURIER - Παράδοση στην Πόρτα σας ή Διεύθυνση της επιλογής σας

Αν επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας σας στην διεύθυνση που καταχωρήσατε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Ο χρόνος παράδοσης από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά, οπότε αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά θα πρέπει να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών.

Χρεώσεις αποστολών:

 • Για παραγγελίες αξίας έως [200 €], η χρέωση είναι [10 €].
 • Για παραγγελίες αξίας άνω των [200 €], δεν υπάρχει χρέωση (βλέπε ανωτέρω στο τμήμα Τρόποι Αποστολής)

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας [Speedex] στο μέρος που έχετε δηλώσει ως διεύθυνση παράδοσης κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μεταφοράς.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε περίπτωση που η διεύθυνση παράδοσης θεωρείται από την εταιρεία courier γεωγραφικά ή χιλιομετρικά δυσπρόσιτη, η παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να γίνει από τον πελάτη στα κοντινότερα γραφεία της [Speedex].

Σε περίπτωση που η διεύθυνση που έχετε δηλώσει θεωρείται δυσπρόσιτη θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail από το info@androulakis.com.gr.

Τρόποι πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 • Με χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club, Discover Network, American Express). Η ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Ο.Ε. σε συνεργασία με την τράπεζα [Πειραιώς] έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.
 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό αποστέλλοντας μία φωτογραφία ή ένα αντίγραφο της απόδειξης τραπεζικής πληρωμής μέσω e-mail στο info@androulakis.com.gr. Η αποστολή της φωτογραφίας ή του αντίγραφου της απόδειξης αυτής, προηγείται της εκτέλεσης της παραγγελίας.

ΤΡΑΠΕΖΑ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού:

IBAN:

GR21 0172 0410 0050 4106 5562 711

Όνομα Δικαιούχου:

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Ο.Ε.

ΤΡΑΠΕΖΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός Λογαριασμού:

IBAN:

GR31 0110 0750 0000 0754 4032 746

Όνομα Δικαιούχου:

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Ο.Ε.

ΤΡΑΠΕΖΑ

EUROBANK

Αριθμός Λογαριασμού:

IBAN:

GR03 0260 0400 0006 8020 0978 218

Όνομα Δικαιούχου:

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Ο.Ε.

ΤΡΑΠΕΖΑ

ALPHA BANK

Αριθμός Λογαριασμού:

IBAN:

GR85 0140 2830 2830 0232 0001 900

Όνομα Δικαιούχου:

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Ο.Ε.

Πολιτική Επιστροφών / Αλλαγών

Σε περίπτωση που για κάποιον από τους παρακάτω λόγους επιθυμείτε να επιστρέψετε ή αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, συμπληρώστε το έντυπο που βρίσκεται αναρτημένο εδω (Έντυπο Επιστροφής) με τα στοιχεία που απαιτούνται και τον λόγο επιστροφής και στείλτε το με e-mail εντός 14 ημερών στο info@androulakis.com.gr . Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά για την επιστροφή ή αλλαγή στα τηλέφωνα εξυπηρέτησης 210 6643761, 210 6643748 .

Λόγοι Επιστροφών / Αλλαγών

Οι λόγοι επιστροφής παραγγελίας ή μέρος αυτής μπορεί να είναι οι εξής:

 • Πώληση λανθασμένων προϊόντων ή κακής ποιότητας ή ελαττωματικά (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, με κακή συσκευασία κ.λ.π.) με υπαιτιότητα της ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Ο.Ε. . Στην περίπτωση αυτή κατόπιν επικοινωνίας, αναλαμβάνουμε την διαδικασία επιστροφής, χρεωνόμαστε εμείς τυχόν έξοδα επιστροφής και σας αλλάζουμε τα προϊόντα με καινούργια ή επιστρέφουμε τα χρήματα του καθαρού ποσού της παραγγελίας πίσω, μέσω τραπεζικής κατάθεσης εντός 10 ημερών.
 • Επιθυμία αλλαγής μεγέθους (size) προϊόντος ή επιθυμία αντικατάστασης με νέο κωδικό. Στην περίπτωση αυτή η χρέωση μεταφορικών αφορά τον πελάτη με την εταιρία [Speedex] και σας αλλάζουμε τα προϊόντα με καινούργια.
 • Άσκηση δικαιώματος υπαναχώρησης. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την εταιρεία μας στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης 210 6643761, 210 6643748 . Στην περίπτωση αυτή χρεώνεστε εσείς τα μεταφορικά επιστροφής με όποια εταιρεία μεταφοράς επιθυμείτε και σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας πίσω μέσω τραπεζικής κατάθεσης εντός 10 ημερών.

Προϋποθέσεις Επιστροφών / Αλλαγών

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία, στην οποία το παραλάβατε. Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα γίνει αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να περιέχει την απόδειξη λιανικής πώλησης και τις ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο μέσω τραπεζικής κατάθεσης από την εταιρεία μας προς εσάς στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε δηλώσει στο παραπάνω έντυπο επιστροφών.

Πολιτική Ακυρώσεων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε για προσωπικούς λόγους να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν ξεκινήσει η παραγωγή της από εμάς και αποσταλεί, πρέπει να επικοινωνήσετε με εμάς και να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας

τηλεφωνικώς στο 210 6643761, 210 6643748 ή

στέλνοντας ένα e-mail στο info@androulakis.com.gr

εντός 2 ωρών από την στιγμή που πραγματοποιήσατε την παραγγελία σας