Η "ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Ο.Ε." αποτελεί την συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης που ιδρύθηκε το 1968 και λειτουργεί αδιάλειπτα στην αγορά των ειδών ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ – ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΕΡΙΟΥ. Σκοπός της είναι να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με στόχο την εκπλήρωση των απαιτήσεων και αναγκών των συνεργατών της. τιτητας στα δομικά υλικά δημιούργησε ένα νέο τεχνικό τμήμα εφαρμογών των συγκεκριμένων υλικών ώστε να καλύψει 

Εμπορικά συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου και παράλληλα εισάγει στην Ελλάδα προϊόντα της VogueUK (θερμαντικά σώματα λουτρού υψφλής ποιότητας και αισθητικής). Έχοντας ως πλεονέκτημα τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εμβαδού 2000τμ και την αξιοπιστία της στην αγορά, διατηρεί μεγάλο απόθεμα προϊόντων για να μειώνει τον χρόνο αποστολής των παραγγελιών με ιδιόκτητα αυτοκίνητα για τα προϊόντα μεγάλου βάρους και όγκου και συνεργαζόμενη με εταιρείες ταχυμεταφορών για μικρές συσκευασίες.

Παράλληλα διατηρεί τεχνικό τμήμα με επιβλέποντα Μηχανολόγο Μηχανικό για εγκαταστάσεις θέρμανσης και αερίου χρησιμοποιώντας προϊόντα και υλικά πιστοποιημένα για κάθε εφαρμογή.

Στοιχεία επικοινωνίας
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Ο.Ε.
Λήμνου 7 (22ο χλμ. Λ.Λαυρίου), Τ.Κ. 19400 Κορωπί Αττικής
Βρείτε μας στο Χάρτη
Τηλ. 210 6643761, 210 6643748
Email: info@androulakis.com.gr